Zoek
Filters

Over Switchtron

 

 

Over Switchtron

Switchtron is specialist in het maken van kwalitatief hoogwaardige- en uiterst betrouwbare ledverlichting voor kantoren, onderwijs, zorg, retail en industrie. We produceren onze eigen verlichtingsoplossingen, wat ons in staat stelt specifiek voor de klant geproduceerde producten op de markt te brengen. We denken graag mee met onze klanten en leveren de beste oplossing, niet de duurste.

Maatwerk

Onze kracht is dat we onze standaard producten kunnen aanpassen aan de wens van de klant. Denk hierbij aan aanpassingen in bijvoorbeeld kleur, lichtkleur, lichtsterkte of montage. Voor veel van onze producten gebruiken wij eigen aluminium profielen die wij in elke lengte kunnen toepassen. Hierdoor wordt ook de vorm een flexibele factor. Bij Switchtron denken we echt mee met uw verlichtingsplan.

Garanties

De betrouwbaarheid van onze verlichting wordt onderbouwd door de producten die wij er in toepassen. We kiezen in onze producten daarom voor de kwaliteitssystemen van Philips en Osram. Van deze bedrijven zijn wij dan ook trots OEM-partner. De betrouwbaarheid van onze producten onderstrepen we door vijf jaar garantie te geven op al onze led-oplossingen, tenzij anders aangegeven in de catalogus of op de website.