Zoek
Filters

Service

Service

Welkom op de servicepagina van Switchtron. Via de knoppen hierboven kunt u navigeren naar de download- of de begrippenpagina. Op de pagina 'downloads' kunt u belangrijke bestanden downloaden, waaronder onze algemene voorwaarden. Tevens is hier een digitale versie van onze catalogus te vinden. Heeft u iets van ons nodig dat u niet kunt vinden op de website? Neem gerust contact met ons op! 

Op de pagina 'begrippen' zijn uitgebreide toelichtingen te vinden over de meest gebruikte vaktermen binnen de verlichtingswereld. De begrippenlijst dient als naslagwerk, voor als u iets even niet meer weet. We praten u daarnaast altijd graag persoonlijk even bij. 

Garanties

Switchtron staat voor kwaliteit. Bij Switchtron geven we daarom vijf jaar garantie op onze eigen OCAB- en Britelight LED-producten, tenzij anders aangegeven op de specifieke productbladen in de catalogus en/of op de website. We onderbouwen deze garantie door gebruik te maken van kwaliteitsproducten in onze verlichting: Philips- en Osram systemen. We kiezen voor deze gevestigde namen omdat zij al jaren dezelfde hoge kwaliteit licht leveren. We zijn dan ook trots om OEM-partner van beide bedrijven te zijn. 

Storing?

Heeft u een storing of andere melding die niet tot morgen kan wachten? U kunt ons op ons gewone nummer (0321 32 80 50) bellen. Na enkele keren over te zijn gegaan, zal de lijn automatisch doorverbonden worden met een van onze medewerkers.