Zoek
Filters

Smart Buildings

Smart Buildings

Smart Buildings is ons meest uitgebreide plaatje op het gebied van Smart Lighting. Via een centraal besturingssysteem heeft u de controle over de verlichting. U kunt scenes instellen, real-time verbruik en diagnose raadplegen en de systemen kunnen worden gekoppeld aan een gebouwbeheersysteem. 

 

Onze totaaloplossing

We installeren complete totaaloplossingen (inclusief producten en software) voor het bedienen van verlichtingsinstallaties. Hiermee kan niet alleen de verlichting (en eventuele zonwering) aangestuurd worden, maar er kan ook real-time naar diagnose en verbruik gekeken worden. 

Protocollen

Standaard werken we met DALI en ethernet. Er kunnen echter ook andere protocollen gekoppeld worden, zoals BACnet, KNX of LonMark. 

 

Bediening Smart Devices

Onze systemen worden geleverd met touchscreens of tablets waarmee de verlichting centraal bediend kan worden. Deze applicatie-omgeving kunnen wij in uw eigen huisstijl opleveren. 

Real-time verbruik en diagnose

Via de applicatie heeft u de mogelijkheid om real-time uw verbruik in de gaten te houden. Ook kunt u live diagnoses stellen. Zo heeft u altijd zicht op uw installatie, hoe groot het gebouw ook is. 

 

Koppelen met gebouwbeheersystemen

Het lichtbesturingssysteem kan gemakkelijk gekoppeld worden aan andere systemen, zoals en alarm- of beveiligingssysteem. Onze Smart Building oplossing is daarmee de ideale toevoeging aan een compleet gebouwbeheersysteem. 

Scenes

We kunnen voor verschillende ruimtes diverse scenes voor u voorprogrammeren. Zo kunt u met één druk op de knop de sfeer in de ruimte compleet veranderen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld restaurants of vergaderzalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Programmering

We zijn in staat de complete verlichtingsinstallatie voor u uit handen te nemen. Van op maat gemaakte armaturen tot installatie tot programmering van de besturing. Wat kunnen we voor uw project betekenen? 

Maak mijn gebouw smart!

Hebben we uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op, we praten u graag bij!