Zoek
Filters

Smart Homes

Smart Homes

Upgrade de verlichting in uw huis met Switchtron Smart Homes. Wij zorgen ervoor dat uw huis een slim-verlicht-huis wordt. En als dat eenmaal zover is, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Schakel de verlichting gemakkelijk in met uw telefoon, of dim de lamp bij de TV zonder op te staan van de bank.

 

Bediening via app

Ouderwetse wandschakelaars en dimmers worden met Switchtron Smart Homes eindelijk overbodig. U kunt ze nog wel gebruiken, maar u kunt uw verlichting veel eenvoudiger bedienen via de meegeleverde applicatie. U installeert het programma gemakkelijk op uw smart device (telefoon of tablet) en heeft zo de controle over de gehele verlichting in uw huis. Ook wanneer u op vakantie bent. 

Aanwezigheidsdetectie

De verlichting kan aangestuurd worden via de applicatie, maar ook door bewegingsdetectie. Door slimme detectoren te plaatsen zorgen we ervoor dat uw verlichting automatisch aangaat wanneer u de ruimte betreedt. Dit kan erg handig zijn in bijvoorbeeld het toilet, de badkamer of de berging. 

 

Dimmen

Door uw verlichting dimbaar te maken, kunt u verschillende lichtniveaus creëren voor verschillende gelegenheden. Dit kan verder uitgewerkt worden in verschillende scenes. 

Scenes

Door met scenes te gaan werken, wordt de controle over uw verlichting nog eenvoudiger. Vooraf programmeren we samen met u enkele scenes in waaruit u kunt kiezen. Wat een scene precies inhoudt? Het is een groep lampen die tegelijkertijd op een vooraf ingesteld niveau inschakelen. Zo kunt u een romantische avondsfeer creëren, of een heldere omgeving om te kunnen lezen. 

Tunable White

Voor uw verlichting kunnen we tot slot kijken naar oplossingen waarbij de lichtkleur van enkele lampen instelbaar is van warm-wit tot een heldere wit-tint. Zo heeft u de complete controle over de sfeer in uw huis! 

Geïnteresseerd? 

Is SMART HOMES iets voor u? Neem dan contact met ons op!