Zoek
Filters

Smart lighting

 • Smart Homes

  Smart Homes

  Upgrade de verlichting in uw huis met Switchtron Smart Homes. Wij zorgen ervoor dat uw huis een slim-verlicht-huis wordt. En als dat eenmaal zover is, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Schakel de verlichting gemakkelijk in met uw telefoon, of dim de lamp bij de TV zonder op te staan van de bank.

  Read More

 • Smart Offices

  Smart Offices

  Switchtron is gespecialiseerd in het produceren van slimme kantoren. We gaan als productiebedrijf verder dan verlichting alleen. Zo hebben we ook onze eigen prefab energierail voor stroomvoorziening. We kijken naar de gehele verlichtingsinstallatie en naar hoe we die kostenefficiënt en slim kunnen inrichten.

  Read More

 • Smart Buildings

  Smart Buildings

  Smart Buildings is ons meest uitgebreide plaatje op het gebied van Smart Lighting. Via een centraal besturingssysteem heeft u de controle over de verlichting. U kunt scenes instellen, real-time verbruik en diagnose raadplegen en de systemen kunnen worden gekoppeld aan een gebouwbeheersysteem. 

  Read More

 • Wireless Integration

  Wireless Integration

  In sommige projecten is het erg kostbaar om de bestaande installatie compleet te vervangen. Denk aan renovatieprojecten met opbouw verlichting. Dan zijn geïntegreerde draadloze detectoren de ideale oplossing. Zo heeft u op een laagdrempelige manier toch een slimme installatie.

  Read More