Zoek
Filters
RSS

Blog berichten van '2020' 'augustus'

Gemeentehuis (Putten)
Gemeentehuis (Putten)

In opdracht van ITN Installatietechniek hebben we maatwerk mogen leveren voor het gemeentehuis in Putten. Voor het gemeentehuis zijn maatgemaakte, smalle LED-armaturen door ons geproduceerd met luchtafzuiging door het armatuur. Daarnaast hebben we onze Ocab Compact mogen inzetten als downlight.

In het gehele project hebben we de nieuwste Philips Fortimo LED technologie (met prestaties tot wel 180 lm/W) in combinatie met Philips Xitanium drivers ingezet.

Opmerkingen (0)
Biron (Dronten)
Biron (Dronten)

Biron Grow Solutions is ontwikkelaar en leverancier van meststoffen en chemicaliën. Het bedrijf is gespecialiseerd in klantspecifieke oplossingen en staat bekend om innovatie op het gebied van meststoffen.

In opdracht van Breman Kampen hebben we de led-lijnverlichting voor het nieuwe pand van Biron mogen verzorgen.

In de nieuwe hal hebben we onze hoogefficiënte Ocab Lineam Basic toegepast. Daarnaast hebben we voor de kantoorruimtes led-panelen van het type Ocab Luuma geleverd.

Opmerkingen (1)
The Student Hotel
The Student Hotel

The Student Hotel is een inspirerende design-woonomgeving gericht op studenten. 

In opdracht van Bectro Installatietechniek heeft Switchtron verlichting en sturingen mogen leveren. In dit prestigieuze project hebben wij de veelzijdigheid en flexibiliteit van ons bedrijf kunnen tonen. Zo hebben wij onze basisproducten meermaals tot klantspecifieke oplossingen omgetoverd. Denk hierbij aan armaturen in speciale RAL-kleuren en specifieke montageopties.

Inmiddels hebben wij onze verlichting al mogen leveren voor The Student Hotel vestigingen in Eindhoven, Amsterdam West, Amsterdam City, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Den Haag, Florence en Berlijn.

Opmerkingen (0)
Blog archief