Zoek
Filters

Bangma Verpakking (Dronten)

Bangma Verpakking uit Dronten is dé specialist op gebied van verpakkingen. Bangma Verpakking voorziet u van kartonnen dozen, plastic draagtassen, tray- en rekfolie en tal van andere producten. Het bedrijf kan dankzij haar efficiënte voorraad razendsnel leveren. 

In opdracht van Wouda Installatietechniek heeft Switchtron de complete verlichtingsinstallatie voor de hallen en het kantoor mogen leveren. In de industriehallen gaat het hierbij om twee typen lichtlijnen: de Ocab Lineam Basic en de Ocab Lineam Excellence. De Basic is het basistype-lichtlijn van Switchtron. Deze lichtlijnen zijn hoogefficiënt (tot 180 lm/W) en voorzien in een breedstralende lichtbundel. Deze lijn is gebruikt voor algemene verlichting in de hallen.

De Excellence is toegepast in de delen waar sprake is van stellingpaden, aangezien hier behoefte was aan een diepstralende lichtbundel. Bij deze speciale stellingoptiek zorgt een klein beetje strooilicht voor verlichting in de stellingen, terwijl de diepstralende lens voorziet in het gewenste lichtniveau op de werkvloer.

Naast de bedrijfshallen hebben we ook de verlichting voor de kantoren mogen leveren. Hier zijn met name onze Ocab Mini downlights toegepast en onze Ocab Luuma Led-panelen.