Zoek
Filters

The Edge (Amsterdam)

In opdracht van de Homij - Bosman Combinatie hebben we Energierailen mogen leveren voor project The Edge, het nieuwe hoofdkantoor van Deloitte aan de Zuidas te Amsterdam. Deloitte is specialist op gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverleningen.

Project The Edge is het eerste project waarin de Philips 'Power over Ethernet' techniek werd toegepast. De armaturen in het project worden via POE-boxen aangestuurd. De toevoer van stroom naar deze box en naar de armaturen wordt door onze Ocab Energierail Systemen verzorgd.

In het gehele pand is onze 7+0 rail toegepast. De vrije goot van de rail is gebruikt voor het wegwerken van overig kabelwerk zoals de brandmeldinstallatie. De Homij - Bosman Combinatie heeft de railsystemen voor het gehele pand ingezet als stroomvoorziening. In de parkeergarage hangt de rail in het zicht. Daar zijn Philips Zigbee armaturen op de rail bevestigd, armaturen die draadloos met elkaar communiceren.